Loading...
Wie we zijn 2018-05-24T12:47:44+00:00

Wie wij zijn

ONS TEAM

veratar-Els Bulteel

Els Bulteel

Wat doe ik? Ik ben verpleegkundige en studeerde nadien medisch-sociale wetenschappen. Bij Veratar volg en begeleid ik zelfstandige praktijken en coördineer de dagelijkse werking van onze dienst. Zodat onze verpleegkundigen altijd op een vlotte, snelle service kunnen rekenen. Ik ben specialist in nomenclatuur, RIZIV-wetgeving en EasyNurse. Tijdens verlofperiodes werk ik nog actief mee in de thuisverpleging.

Veratar-Christine Van den Keybus.

Christine Van den Keybus

Wat doe ik?  Ik volg de team- en vormingsuren van jou, en van al onze andere verpleegkundigen, op. Ook vraag ik de verschillende premies voor je aan bij het RIZIV. Verder organiseer ik ook de vormingen. En als ik dan nog wat tijd heb… spring ik bij in de thuisverpleging. Want mensen helpen blijft mijn passie.

Leen Vaerewyck

Wat doe ik? Ik heb 15 jaar voltijds gewerkt in de thuisverpleging. Sindsdien maak ik deel uit van het Veratar-Team. Ik hou me vooral bezig met het begeleiden van praktijken en het mee organiseren van de vormingen.

Katrin Verbraeken

Wat doe ik?  Ik werk al sinds 2008 als zelfstandig verpleegkundige bij vzw Verpleging aan Huis. Nu en dan ga ik nog eens op de baan, maar vooral ben ik praktijkcoördinator van mijn team “Beveren”. Binnen Veratar begeleid ik vooral de praktijken. Ook volg ik berichtgevingen van MyCareNet op.

Sofie Vanmaercke

Wat doe ik? Ik ben naast parttime docent verpleegkunde binnen Vives Roeselare, praktijkcoach en teamcoördinator bij VERATAR voor regio West-Vlaanderen. Hierbij zal ik in eerste instantie onze netwerkrelaties verstevigen in West-Vlaanderen door projecten in deze regio’s op te volgen, relaties met ziekenhuizen en sociale diensten uit te bouwen. Ik kijk al uit naar de input van de verpleegkundigen om samen met hen aan de slag te gaan!

veratar_Evy Verhulst

Evy Verhulst

Wat doe ik? Ik ben één van de praktijkcoaches van Veratar. Deze job vind ik de max. Onze verpleegkundigen ondersteunen in hun werk geeft me echt voldoening. Ik weet dat verpleegkundigen en zorgkundigen er iedere dag 100% staan voor hun patiënten. Dat motiveert me om hen daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Het komt vaak voor dat er vragen zijn over tarificatie of problemen met geweigerde prestaties. Dan sta ik bij met raad en daad. Want daar ben ik een specialist in.

veratar_Frank de Pauw

Frank De Pauw

Wat doe ik? Ik ben eindverantwoordelijke voor de facturatie en de erelonen. Ik waak over de centen en de correcte en stipte uitbetaling van alle vergoedingen.

Ann Van Hove

Wat doe ik? Ik help mijn collega’s en onze verpleegkundigen bij technische vragen.  Ondervind je moeilijkheden bij het kaartlezen of tijdens het werken in onze applicaties, dan ben ik het eerste aanspreekpunt.  Verder zorg ik dat onze nieuwsbrieven in een mooi jasje tot bij jou komen!

Interesse? Contacteer ons nu!