Loading...
Opleidingen 2018-01-02T16:10:04+00:00

Vormingen

We vinden het van groot belang dat al onze verpleegkundigen de kans krijgen om zich continu bij te scholen. Daarom organiseert Veratar zelf vormingen en bijscholingen, die gratis kunnen worden gevolgd. Ook niet-leden zijn welkom: zij betalen een bijdrage van € 20,00 per vorming.
Studenten kunnen gratis komen na vooraf inschrijven via info@veratar.be

Deze vormingen worden gegeven door ervaringsdeskundigen of specialisten en gaan door op verschillende locaties.

Niet alleen blijf je hiermee bij in je vakgebied en kan je je patiënten steeds de beste zorg toedienen, het is vooral een investering in jezelf.

Klik hiernaast op de opleiding die je interesseert en reserveer alvast jouw plek!

Veratar heeft een samenwerkingsverband op vlak van vormingen aangegaan met CT Paramedics, eveneens een erkende dienst voor thuisverpleging. Ook zij hebben een divers vormingsaanbod. Een Veratar-lid kan gratis hun vormingen bijwonen maar ook omgekeerd kan een CT Paramedics-lid gratis onze vormingen bijwonen.
Bekijk hier hun opleidingsaanbod!

Leden van erkende dienst CT Paramedics kunnen zich inschrijven voor een VERATAR-vorming door een mailtje te sturen naar info@veratar.be.
Graag vermelden van naam, adres, lidnummer CT Paramedics en datum + thema van de gekozen vorming.

Enkele dagen voor de vorming word je nogmaals via mail herinnert dat de bijscholing eraan komt.  Indien je verhinderd bent om een ingeschreven vorming bij te wonen, dien je 48u op voorhand te annuleren om een annulatiekost van 20€ te vermijden.

 

veratar-vormingen